joi, 6 august 2009

Băsescu - "România este o ţară muribundă"

"Sunt nemulţumit de Coaliţia PSD PD-L!" Afirmaţia a fost făcută de preşedintele Traian Băsescu, în cadrul unei emisiuni, la postul public de televiziune. Şeful statului îi acuză pe liderii celor două partide aflate la guvernare că îşi pierd vremea cu comisia Udrea, în loc să se ocupe de "o ţară muribundă".

"Partidele de la guvernare, în loc să discute despre problemele importante, discută despre comisia Elena Udrea. Este ridicol. Cred că există un dram de inconştienţă în Guvern. Pe cine vor să aleagă preşedinte, când cele două partide îşi pierd vremea!? Nu cred că avem nevoie să alegem preşedinte peste o ţară muribundă, ci avem nevoie să scăpăm de criză", a spus preşedintele Traian Băsescu.

Şeful statului a criticat dur actual guvern şi a acuzat partidele politice că îşi pierd vremea cu lucruri ridicole.

"Sunt nemulţumit de modul în care funcţionează Coaliţia pentru că ei se gândesc la campania electorală, în loc să se gândească la măsurile anticriză. Eu vorbesc de ambele partide când fac aceste critici", a completat Băsescu.

Traian Băsescu crede că cei din Coaliţie ar trebui să îi urmeze exemplul: nu candidatura pentru Cotroceni este prioritară, ci prevenirea unui derapaj economic.

Niciun comentariu: