marți, 14 iulie 2009

Atenţie la promoţiile din hypermarketuri - Hoţie pe faţăOdată ajuns la raft, acesta constată că preţul produsului nu este cel afişat cu litere mari la intrarea în magazin sau în pliantele de prezentare. Înşelăciunile de acest fel, des practicate de marile magazine, au fost dezvăluite într-un material filmat cu camerea ascunsă şi prezentat miercuri seară la emisiunea Realitatea te priveşte.
Clienţii hipermarketurilor sunt revoltaţi. Producătorii întăresc şi ei afirmaţiile cumpărătorilor.
"E un furt pe faţă şi la cei care furnizează marfa şi la cetăţeni. Toate organele de control ar trebui să intre în forţă şi să dea amenzi", a spus Gheorghe Ştefan, reprezentant Agrostar.
Reprezentanţii hipermarketurilor se apără şi susţin că astfel de cazuri sunt izolate.
"Nu poate fi vorba de acte deliberate pentru că aceste lanţuri nu sunt de ieri, de azi în România şi nu îşi pot permite să se discrediteze", a explicat Adrian Manolache, reprezentant al Asociaţiei Marilor Reţele de Hipermarketuri.
Inspectorii de la Protecţia Consumatorului au trecut la verificări şi au dat amenzi usturătoare, acolo unde au găsit nereguli. Până acum, trei lanţuri de magazine au fost pedepsite - Bila, Pic şi Spar. Amenzile au totalizat 850.000 de euro.
sursa: realitatea.net

Niciun comentariu: