luni, 27 aprilie 2009

APEL catre toate blogurile ortodoxe: sa transam chestiunea Patriarhului Daniel - Apel facut de proprietarul blogului "Saccsiv"

Ne tot punem intrebari, o fi sau n-o fi mason? O fi sau nu ecumenist? Il mai pomenim sau nu? Ca ne lamurim ce avem de facut, propun sa incepem o campanie simpla dar tenace prin care intr-un final sa fie obligat sa raspunda limpede la cateva chestiuni esentiale ale invataturii ortodoxe. Apelul este adresat in primul rand celor cu bloguri deoarece sunt citite atat de catre credinciosi cat si de catre oamenii Patriarhiei. Dar si cititorii fara blog au un cuvant greu de spus, opiniile lor la sectiunea comentarii fiind binevenite. Iata o lista a unor asemenea chestiuni la care pana acum ori n-a raspuns ori a facut-o “in coada de peste”.

Apelul proprietarului blogului "Saccsiv" se refera la mai multe chestiuni de ordin duhovnicesc, la care Patriarhul Daniel inca nu a dat un raspuns categoric. Printre ele: posibila apartenenta a sa la MASONERIE, despre SODOMIE precum si despre alte pacate capitale pe care UE le considera "normale". Subscriu acestui apel si mi se pare deosebit de binevenit.

Niciun comentariu: