luni, 15 decembrie 2008

Scientologii isi intind tentaculele spre Romania

Tom Cruise colinda lumea alaturi de biserica scientologica
Zece voluntari printre care si celebrii Tom Cruise si John Travolta care bat Europa in lung si lat pentru a le comunica oamenilor solutiile Bisericii Scientologice la problemele lor de zi cu zi isi vor monta cortul in Piata Operei din Timisoara, intre 16 decembrie si 20 ianuarie.
Scientologii le vor oferi trecatorilor si organizatiilor neguvernamentale un set de 19 programe care, spun ei, dau solutii la o multime de probleme: dependenta de droguri, mentinerea linistii in familii, traumele emotionale, boli etc. Anul acesta, voluntarii scientologi si-au mai instalat cortul, in cautare de adepti, la Iasi si Cluj.
Biserica Scientologica a fost fondata in anul 1952 de catre scriitorul american L. Ron Hubbard. Doctrina ei a devenit, in scurt timp, credinta a numeroase staruri de la Hollywood. Printre cei mai cunoscuti promotori ai miscarii se numara actorii John Travolta si Tom Cruise .
Pentru a respecta doctrina scientologica, acesta din urma a obligat-o pe sotia lui, Katie Holmes, sa nasca in liniste absoluta pentru a feri bebelusul de experienta traumatizanta a strigatelor scoase de mama lui. Imediat dupa venirea pe lume a micutei Suri, actorul a declarat ca i-a mancat placenta, gest care, conform credintei scientologice, ar alunga raul care s-ar putea abate asupra fetitei.

Niciun comentariu: