luni, 1 decembrie 2008

Candelabrul SATANEI in Casa DOMNULUI????



Astazi am vazut si eu candelabrul din Catedrala Patriarhala care s-a desprins si am ramas uimit sa vad ca deasupra oamenilor evlaviosi care stau si asculta slujbele in catedrala, stau bine merci pe post de luminatori niste mici dracusori sub forma de reptile. Redau mai jos preluate de pe siteul Maicii Ecaterina cateva consideratii pertinente legate de aceasta situatie nemaintalnita in alta biserica ortodoxa. Poza candelabrului este tot de pe site-ul Maicii Ecaterina.

"Ma intrebam saptamina trecuta, retoric – e drept – cum e posibil ca nici unul din intaistatatorii bisericii romane sa nu sesizeze aspectul ’’grotesc’’ al ’’buclucasului candelabru ’’din biserica patriarhala!!??? Am postat atunci… si am revenit acum cu fotografia in detaliu pentru a o comenta si a-i intelege – mai ales – LOCUL SI ROLUL IN BISERICA!! Dupa cum observam din imaginea afisata mai sus, avem in fata ochilor “o reptila inaripata”, din capul careia, simbolic, iese becul ce lumineaza biserica patriarhala...
NU GASIM NICIO REPREZENTARE DIAVOLEASCA CARE SA NU FIE LA LOCUL EI – ADICA… IN EXERCITIUL ISPITIRII OMULUI… SAU… IN IAD!!!! CEL PUTIN, ASA STAU LUCRURILE IN IMPODOBIREA BISERICII ORTODOXE IN LUME!!!!…. AAA!!!! Ca asupra bisericilor – in special din vestul Europei – s-au facut presiuni cu influente de asa-zisa arta (de orientare pagana si satanica) in reprezentarile ce impodobeau bisericile… ASTA E O ALTA DISCUTIE CARE NU AR TREBUI SA NE PRIVEASCA PE NOI ORTODOCSII! Iata de exemplu, una din cele mai cunoscute biserici din lume – NOTRE-DAME DE PARIS! … si sa-i privim cu atentie reprezentarile de pe frontispiciul ei… atit de diavolesti, CA TI-E FRICA SA TE GINDESTI… CUM AR FI SA LOCUIESTI IN ZONA SI SA AI PRIVIREA SATANEI… MEREU INDREPTATA SPRE TINE! (CHIAR SI SIMBOLIC!!)

Niciun comentariu: