vineri, 26 iunie 2009

A murit Michael Jackson...

"King of the pop" a murit in cursul zilei de 25.06.2009 la resedinta Neverland din California, se pare dupa o injectie cu Demerol (compus morfinic) administrata de medicul sau personal. Am ascultat muzica lui in copilarie si eram si eu fascinat de hiturile sale. Sincer sa fiu imi placeau pasii pe care el ii facea pe scena si in videoclipul melodiei "Billie Jean". Cand muzica cantata de el era in mare voga, eram doar un copil si nu prea ma interesa biserica ortodoxa. Aveam alte preocupari. Muzica lui MJ si a celor de la Depeche Mode sau a celor de la Modern Talking. Daca Michael Jackson ar fi murit atunci, cred ca si eu eram ca fanii lui din S.U.A. si nu numai. Toate posturile de televiziune de la noi si de aiurea au acordat spatii foarte mari acestui eveniment "tragic" pentru lumea muzicala. Unele posturi de televiziune au inserat printre numeroasele imagini de la concertele si din videoclipurile sale si aspecte mai putin placute din viata lui M.J. Dar bineinteles ca aceste aspecte mai neplacute din viata sa au fost oarecum cosmetizate.
Ce nu au spus posturile de televiziune si de radio despre acest artist, au fost partile ascunse ale activitatii si muzici sale. Ma gandesc in primul rand la isteria care se crea la concertele sale, isterie creata si la concertele de la Bucuresti.
Ce nu au spus posturile de televiziune si mass media in general, sunt miile de minti furate de acele imagini, si de miscarile sale diavolesti pe care le facea pe scena. Bineinteles ca acestea din urma aspecte nu vor fi relatate de mass media pentru ca nu dau bine.
Ce om poate fi acela care declara ca ii place sa doarma in pat cu baietei mici. Obsedat de sanatate, obsedat de bani si de avere, dupa parerea mea a sucit foarte multe minti (si cu voia sa si fara voie).
Acum totul este in zadar. Iertare nu mai exista. Acum se parcurg vamile vazduhului. Cu toata averea sa nu cred ca va putea plati tot ce se cere acolo. Dragi fani ai lui Michael Jackson mai ales cei din Romania si din celelate tari ortodoxe, sper sa va treziti acum macar in cel de-al 12-lea ceas si sa constientizati drumul pe care Michael il are de parcurs in cele 40 de zile de la moarte.
Va invit sa cititi cartea lui Nicodim Mandita, "Vamile vazduhului" si o sa intelegeti mai bine ce am scris mai sus.

Niciun comentariu: